PROJEKTI

V študijski program vsako leto vključujemo zanimive PROJEKTE, ker želimo razvijati študentovo kreativnost in inovativnost, hkati pa študentom nudimo tudi možnost ustvarjanja in kreiranja v naših delavnicah.

V letu 2022 smo sodelovali na svetovni razstavi EXPO V DUBAJU, kjer smo ponosno predstavili deset najboljših izdelkov naših študentov. Poleg tega smo imeli izjemno priložnost, da so kar štirje študenti tudi odpotovali v Dubaj, kjer so na Slovenskem paviljonu predstavljali svoje izdelke in sodelovali pri delavnicah, ki smo jih pripravili za vse obiskovalce Expa. Razstavo izdelkov naših študentov na Expo v Dubaju  smo pripravili v sodelovanju s Spirit Slovenija, Ministrstvom za izobraževanje, znanost in šport ter  Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo.

Vsako leto pripravljamo projektne tedne, kjer študenti oblikujejo in ustvarjajo svoje izdelke. Najboljši izdelki so razstavljeni na odmevni razstavi Čar lesa v Cankarjevem domu v Ljubljani  in na drugih razstavah, tudi na sejmih.

V letošnjem letu 2022 smo razstavljali izdelke študentov na razstavah Čar lesa na naslednjih lokacijah: 

 v Cankarjevem domu v Ljubljani,  (maj 2022)

v Innorenew v Izoli,  (junij 2022)

v Hiši stare trte v Mariboru, (julij 2022)

iv razstavnem paviljonu Expano v Murski Soboti ( avgust 2022)

 v dvorcu Štatenberg pri Makolah. (1. – 13. 9. 2022)

V predverju hotela Rikli Bled smo razstavljali izdelke naših študentov ob organizaciji Blejskega strateškega foruma z udeležbo mnogih visokih gostov. (29.-30.8.2022)

V maju 2022 smo izvedli tudi zanimiv študijski obisk študentov v Kauno kolegija v Kaunas v Litvo, katerega so se udeležili  študenti iz programa Lesarstvo in Oblikovanje materialov. 

Dvoletna udeležba študentov na študentski konferenci v Kaunas kolegija v Litvi je bila izjemno uspešna. V letu 2021 in 2022 se je skoraj dvajset študentov udeleležilo študentske konference s svojimi prispevki.

 

V letu 2021 smo sodelovali na dogodku “Aktualni projekti na področju lesarstva”, kjer so  naši študenti predstavili svoje projekte in  in študijsko delovanje na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju.  

GALERIJA - PROJEKTNI TEDNI

DOSTOPNOST
Scroll to Top