VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
za les in oblikovanje Maribor

Predavatelji na mednarodni konferenci ADLES v Kaunasu v Litvi

IMG_9195 – k

Naši predavatelji so v tem tednu v Kaunasu v Litvi, kjer na fakulteti KAUNO KOLEGIJA sodelujejo na Erasmus+ programu “Make a LEAP”. Skupaj s projektnimi partnerji iz Španije, Srbije, Portugalske in Litve nabirajo nove izkušnje na področju vodenja, poslovanja…                        

Ekipa naše višje strokovne šole se je udeležila 𝐦𝐞𝐝𝐧𝐚𝐫𝐨𝐝𝐧𝐞 𝐤𝐨𝐧𝐟𝐞𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐯 𝐋𝐢𝐭𝐯𝐢 “𝐀𝐃𝐋𝐄𝐒” – 𝐚𝐫𝐭,𝐝𝐞𝐬𝐢𝐠𝐧, 𝐥𝐚𝐧𝐠𝐮𝐚𝐠𝐞𝐬, 𝐞𝐝𝐮𝐜𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧, 𝐬𝐨𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐰𝐨𝐫𝐤. Skupaj smo delili ideje, razpravljali o oblikovanju, jezikovnih umetnostih, izobraževanju.

 Ob koncu konference pa smo se z navdušenjem pridružili 𝐬𝐯𝐞𝐜̌𝐚𝐧𝐢 𝐨𝐭𝐯𝐨𝐫𝐢𝐭𝐯𝐢 𝐫𝐚𝐳𝐬𝐭𝐚𝐯𝐞 𝐨𝐛 𝟏𝟎𝟎. 𝐨𝐛𝐥𝐞𝐭𝐧𝐢𝐜𝐢 𝐮𝐬𝐭𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢𝐭𝐯𝐞 𝐀𝐂𝐀𝐃𝐄𝐌𝐘 𝐎𝐅 𝐀𝐑𝐓𝐒, kjer so na akademiji pripravili zanimivo razstavo s steklenimi  odlitki dlani pomebnih umetnikov v steklu. Več…
 
V tem tednu pa je potekalo med projektnimi partnerji tudi intenzivno usklajevanja za izvedbo Erasmus+ programov za študente in osebje, ki jih bomo s partnerji izvedli v letu 2024. Osebje in študenti se bodo lahko udeležili BIP Erasmus programov v Španiji, Litvi, Grčiji in Sloveniji.
Mednarodne konference in Erasmus programa so se udeležili predavatelji Višje strokovne šole:  mag. Tjašo Vlasak, Vanja Štolcer in Andreja Peserl.

DOSTOPNOST
Scroll to Top