Nagrada ravnatelju Miroslavu Novaku

A09A9453 (Small)
RAVNATELJ naše višje strokovne šole  Miroslav Novak je prejel nagrado za izjemno delo na področju višjega strokovnega izobraževanja, predvsem v smislu izjemnega prizadevanja za večjo promocijo naše Višje strokovne šole.
Največji dosežek v njegovem ravnateljevanju je nedvomno organizacija in izpeljava izjemno uspešne letošnje udeležbe na svetovni razstavi EXPO 2020 v Dubaju, kjer je bilo predstavljenih kar 10 unikatnih izdelkov naših študentov.
Nagrado je podelila Skupnost Višjih strokovnih šol na včerajšnjem posvetu o pomenu višjega strokovnega izobraževanja v prostorih Gospodarske zbornice Slovenije.

Novak je v celotnem obdobju ravnateljevanja od leta 2014 s svojim aktivnim sodelovanjem in iskanjem možnosti za nenehno promocijo in izboljševanje višješolskih programov izjemno prispeval k razvoju in kakovosti izobraževalnega procesa na Višji strokovni šoli. Predvsem so bili njegovi rezultati prepoznani v smislu povečanih promocijskih aktivnosti za prepoznavanje konkretnih rezultatov študija in dela študentov Lesarstva in Oblikovanja materialov Višje strokovne šole Maribor v strokovnem in laičnem okolju.

Z vsakoletnim vključevanjem in sodelovanjem izdelkov študentov na razstavah »Čar lesa«, razstavah po Sloveniji, v letošnjem letu tudi odlična predstavitev na dnevih strateškega foruma na Bledu, je bila s tem prepoznana  uspešna aktivnost študentov Višje strokovne šole na področju oblikovanja in ustvarjanja izdelkov iz naravnih materialov predvsem iz lesa. Kot največji dosežek je ravnatelj Novak v letu 2022 uspel s celotno organizacijo in izvedbo predstavitve unikatnih izdelkov iz lesa na svetovni razstavi Expo 2020 v Dubaju, kjer je bilo na slovenskem paviljonu predstavljenih kar 10 unikatnih izdelkov iz lesa, ki so jih oblikovali in izdelali študenti Višje strokovne šole.

Z izjemno potrpežljivostjo in vztrajnostjo je s tem ravnatelj Miroslav Novak prispeval k odlični prepoznavnosti Višje strokovne šole Lesarske šole Maribor, študentov in študijskih programov tudi v mednarodnem in svetovnem merilu.

DOSTOPNOST
Scroll to Top