VIŠJA STROKOVNA ŠOLA
za les in oblikovanje Maribor

Povabilo na Karierni dogodek – srečanje z delodajalci

20191003_091620 s

V torek, 19. oktobra med 9. in 11. uro se bodo naši študenti pridružili kariernemu dogodku, ki so ga organizatorji poimenovali “POSLOVNI ZAJTRK” in se bo odvijal na Prometni šoli Maribor. Na srečanju bodo študenti in diplomanti imeli možnost neposrednega kontakta z delodajalci, tudi z delodajalci lesarske stroke.

Gre za vseslovenski projekt, ki se bo nato v naslednjih dneh odvil še na treh višjih šolah. Organizator tega projekta je Skupnost višjih šol Slovenije, glavni koordinator vseh dogodkov pa je Višja prometna šola. Gre za precej obsežen projekt v katerem se, tudi na drugih področjih, obravnava proces vseživljenjskega učenja in načrtovanja kariere študentov višjih šol.
Dogodek je v prvi vrsti namenjen študentom, saj bo na njem omogočen kontakt z nekaterimi podjetji iz naše regije. Lahko si boste ogledali kratke video predstavitve nekaterih podjetij, v večini primerov pa se boste lahko pogovorili s predstavniki podjetij, agencij za zaposlovanje
S tem dogodkom vam želimo olajšati vstop v vašo poslovno kariero, pokazati vzorce za vseživljenjsko načrtovanje kariere, omogočiti, da preverite sposobnost komunikacije z bodočimi delodajalci za prakso, zaposlitev. Sodelujoče boste lahko povprašali po znanjih in kompetencah, ki jih pričakujejo od vas v času opravljanja praktičnega izobraževanja in kasnejše zaposlitve. Skratka, dogodek je namenjen temu, da se pričnete pripravljati na čim bolj učinkovit vstop na trg dela v sodobnih družbenih razmerah.
Udeležba na dogodku bo možna z izpolnjevanjem veljavnega PCT pogoja.

Vabljeni!

DOSTOPNOST
Scroll to Top